Yritysneuvontaa, verosuunnittelua ja talouspäällikön palveluja kasvua tavoittelevalle yrittäjälle

Sinä aloittavan tai pidemmälle ehtineen yrityksen päättäjä! Kaipaatko kirjanpidon luvuistasi tarkempaa keskustelua? Mietitkö, onko taloushallinon ohjelmistoistasi saatu kaikki hyöty irti? Tarvitsetko yrityksesi vuosisuunnitteluun ulkopuolista kannanottajaa? Tuntuuko, että sinun ja yrityksesi vuosittaisessa verojen maksamisessa voisi olla optimoimista? Onko yritykselläsi tarve rahoitukselle, mutta et tiedä miten edetä? Meiltä saat monenmoista yritysneuvontaa ja verosuunnittelua yritystoimintasi tueksi alkaen hintaan 79 euroa tunti. Autetaan yhdessä yritystäsi menemään eteenpäin!

Filosofiamme yrittäjän tukipalveluissa on, että isoille yrityksille tarkoitetun konsultoinnin sijasta pienemmät yritykset ja yrittäjät tarvitsevat ennemminkin tukea ja neuvontaa. Oli sinulla kyseessä sitten pieni yhden hengen toiminimi tai useamman hengen suurempi yritys, yritysneuvonnasta on sinulle rahanarvoista hyötyä. Sähköisen taloushallintosi rinnalle on järkevää yhdistää talouspäällikkö valvomaan budjettisi toteutumista ja laskemaan sinulle tärkeimpiä talouden tunnuslukuja. Hän voi seurata toimintaasi täysin etänä taikka osallistua säännöllisesti yrityksesi hallituksen kokouksiin. Suunnitellessasi yrityksesi tulevaisuutta jokavuotisessa vuosisuunnittelussa, talouspäällikkö pystyy muun muassa auttamaan sinua arvioimaan lukujen paikkansapitävyyttä ulkopuolisin näkemyksin.

Yritysneuvonta | Value Point Oy

Verosuunnittelu on usein helppo tapa saada sinulle lisätienestejä tai välttää huonosta suunnittelusta syntyviä lisäveroja. Esimerkiksi yhden henkilön yksin omistaman osakeyhtiön verosuunnittelussa täytyy ottaa aina huomioon sekä yrittäjän oma henkilökohtainen verotus että osakeyhtiön tuloverotus ja huomioida molempien osapuolten yhteenlaskettu kokonaisverotus. Kun maksat palkastasi liikaa ennakonpidätystä, on tämä yrityksen kassasta pois, ja jos yrityksesi maksaa liikaa veroja sen vuoksi, että nostat liian vähän palkkaa, on se loppu viimein sinun kukkarostasi pois.

Kaiken lähtökohtana on tällaisessa tilanteessa yrittäjän vuotuisen rahan nostotarpeen määrä. Kun se on tiedossa, voidaan lähteä laskemaan, millaisena tulona raha kannatta nostaa yrityksestä pois. Toisena esimerkkinä verosuunnittelua tarvitaan monesti tilanteissa, joissa yhtiö harkitsee omien osakkeiden ostamista omistajiltaan. Mikäli omien osakkeiden ostaminen tehdään ajattelemattomasti, syntyy näissä tilanteissa usein peiteltyä osingonjakoa, mikä johtaa merkittäviin lisäveroihin ja rangaistusmaksuihin. Verosuunnittelu voi olla parhaimmillaan lisäeuroja suoraan yrityksesi kassaan tai toisenlaisissa tapauksissa verotuksellisten miinojen välttämistä.

Yritysneuvonnan kokonaisuuteemme kuuluu sähköisten järjestelmien hyödyntäminen. Lähtökohtaisesti sähköisistä järjestelmistä harvoin löytyy yhtä ohjelmaa ja palveluntarjoajaa, josta löytyisi kaikki sinulle kustannustehokkaasti sopivimmat palikat, kuten CRM, ERP tai sähköinen kirjanpito. Toimintasi tunteva yritysneuvoja pystyy yhdessä sinun kanssasi auttamaan löytämään parhaiten sinulle sopivimmat ohjelmat eri toimintoihin, kuten myyntiin ja kirjanpitoon. Meidän suosituksemme on yhdistää Procountoriin muita pilvipalveluita API-rajapintaa hyödyntäen ja saada tiedot kulkemaan sähköisen kirjanpidon puolelle automatisoidusti. Procountorin ohjelmistoyhteistyökumppaneita löydät täältä.

Yritysrahoituksen hakeminen on monelle yrittäjälle haastavaa. Yrittäjällä ei välttämättä ole tietoa millaisia mahdollisia yritystukia ja rahoitusmahdollisuuksia hänellä on mahdollista hakea. Mikäli yrityksesi on aloittamassa esimerkiksi tuotantonsa kehittämistä tai markkinointitutkimusta, tällaisissa tilanteissa on syytä tarkastella, onko yritykselläsi mahdollistaa hankkeisiinsa julkisen sektorin tukea taikka lainaa Business Finlandista, ELY-keskuksista taikka maaseudun kehittämisrahastoista. Jos sinulla on suurempia vielä toteuttamattomia keksintöjä, niin miksei haettaisi sille vaikkapa joukkorahoitusta? Yritysrahoitusmahdollisuuksia eri tarkoituksiin löytyy monen monta. Keskustelu yritysneuvojan kanssa voi viedä ajatuksesi hankkeesta sen toteuttamiseen.

Parasta yritysneuvontapalveluissamme on niihin yhdistettävä hallintopalveluiden kokonaisuus. Kun yhdistät yritysneuvontaan lisäksi lakiasiain-, kirjanpito- ja perintäpalvelumme, niin pystymme jatkossa vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti yritystoimintasi eteenpäin menemiseen. Mikäli toiveesi yritysneuvonnasta on meidän osaamisemme ulkopuolella, emme epäröi ohjata sinua asian paremmin hallitsevaan tahoon. Tämä on meidän tuottamaa kokonaisvaltaista Arvoa Asiakkaalle, erityisesti juuri sinulle!

Mihin sinä yritysneuvontaa tarvitset?

Yritysneuvoja auttaa sinua yritystoimintasi kehittämisessä. Monimutkaiset verotuskysymykset, tarjolla olevien sähköisten työkalujen kasvava määrä, kirjanpidon tarkempi analysointi, verotuksen optimointi ja rahoitusmahdollisuuksien etsiminen ovat kaikki asioita, joissa yritysneuvonta voi tuoda tukea päätöksentekoosi.

Sijoittaminen yritysneuvonnan asiantuntijaan voi tuoda sinulle säästöä muun muassa verotuksen pahimpien miinojen välttämisessä tai saamalla sähköisistä järjestelmistä enemmän hyötyä irti tai voi mahdollistaa kasvua auttamalla kartoittamaan yrityksellesi sopivaa rahoitusta kehitystä tukeviin hankkeisiin tai investointeihin.

Mistä me toimimme?

Tilitoimisto Value Pointin pääpaikka ja postilaatikko sijaitsee Vaasassa. Toimii yrityksesi sitten pääkaupunkiseudulla, Rovaniemellä, Vaasassa tai Lapualla, sähköiset työkalut mahdollistavat neuvontapalveluiden toteuttamisen koko Suomeen paikkakunnasta riippumatta. Emme pelkää soittaa sinulle ja meidätkin tavoittaa puhelimitse. Tulemme myös mielellämme tapaamaan teitä ja tutustumaan toimintaanne paremmin teille tuttuun ympäristöön.

Palvelupakettimme

Yritysneuvonnan hinta on alkaen 79 euroa työtunnilta, joka on aina minimiveloitus. Voit myös pyytää erillisen kiinteähintaisen tarjouksen.

TUNTI-YRITYSNEUVOJA

79 Hinta € / tunti. Alv. 0%
  • Erillistoimeksiannot verotuksellisista kysymyksistä
  • Kirjanpidon tarkempi analysointi
  • Verotuksen optimointi
  • Sähköisten järjestelmien kartoitus
  • Rahoitushakemuksissa avustaminen

PÄIVÄ-YRITYSNEUVOJA

600 Hinta alkaen € / päivä. Alv. 0%
  • Hallitustyöskentelyyn osallistuminen
  • Vuosi-suunnittelut

Ole meihin yhteydessä

Ville Yli-Rantala, Value Point Oy

Ville Yli-Rantala

Yritysneuvoja, osakas

Vastaa Value Pointin kirjanpito- ja yritysneuvontapalveluiden tuottamisesta. Ohjaa ja opastaa kirjanpitäjiä kirjanpidon ja verotuksen erityiskysymyksissä. Koulutukseltaan Tradenomi, Yritysneuvoja ja Sertifioitu Procountor-osaaja.

Joni Ylänkö, Value Point Oy

Joni Ylänkö

Varatuomari, ekonomi, osakas

Vastaa Value Pointin lakiasiain- ja perintäpalvelujen tuottamisesta. Neuvoo henkilökuntaa ja asiakkaita
juridiikan kysymyksissä. Koulutukseltaan varatuomari, ekonomi, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja ja julkinen kaupanvahvistaja

Muut palvelumme yhdessä tai erikseen

Superkirjanpitäjä™

Konsultoiva kirjanpitäjä ja taloushallinto samassa premium-paketissa

Laki

Yritysten ja yksityishenkilöiden lakiasiainpalveluja muun muassa sopimus, riita ja perhe- ja perintöoikeudellisissa kysymyksissä.

Perintä

Saatavien perintää tulostakuulla suurille taikka pienille summille tehokkaasti ilman ylimääräisiä lisäkuluja.
ValuePoint - Arvoa Asiakkaalle.

Value Point on kirjanpitoa ja taloushallintoa, lakiasianpalveluita, yritysneuvontaa ja perintää kaikkia yhdessä tai erikseen. Päämäärämme on luoda aidon yhteistyön kautta edellytykset yrityksenne kasvulle tarjoamalla kaikki sen tarvitsemat hallinnolliset palvelut samasta paikasta.

2019 © Value Point Oy

Graafinen suunnittelu ja sivuston toteutus Pasi Tuomaala | Valokuvat Tuukka Kiviranta.